Seniorimatkailukonferenssi Puolassa

Seniorimatkailukonferenssi Puolassa

Hopeisen matkailun konferenssi järjestettiin Pohjois-Puolassa Darlowosssa 6.-7. toukokuuta 2017. Järjestäjänä oli Darlowin alueorganisaatio, PROAge and Lodzin yliopisto. Konferenssi kokosi paikalle alueorganisaatioiden, palveluntarjojajien ja kuntien edustajia eri puolilta Puolaa. Mukana olivat myös EURAGin (Euroopan seniorijärjestö – European Federation of Older Persons) edustajat ja kansainvälisiä vieraita.

EURAG on voittotuottamaton, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, jonka tavoitteena on edistää ikääntyneiden ihmisten elämän laatua, ja asemaa eri yhteiskunnan tasoilla. EURAG edistää erityisesti eurooppalaista koordinaatiota, yhteistyötä ja ajatustenvaihtoa jäsenenä olevien asianatuntija- ja palveluorganisaatioiden kesken sekä tarjoaa puitteet erilaisten toimintaryhmien ja yksittäisten asiantuntijoiden vuorovaikutukselle

Alenka Ogrin (ZDUS, Slovenia) esitteli EURAGin jäsenenä myös DiscOver55-projektin toimintaa konferenssissa. Osanottajia kiinnostivat erityisesti hankkeessa tuotetestauksen ja arvioinnin kautta luodut suositukset sekä niiden pohjalta luodut senioreille sesongin ulkopuollella suunnatut edulliset matkapaketit.